Panowie mam prośbę. Nie mogę znaleźć gdzie jest dokładnie opisane to terkotanie przewodów paliwowych łącznie z TPI w 1,4 TSI. Może ktoś podrzucić linka?
Lusterka boczne - jak włączyć grzanie??
Zwiń
X
-
coca-cola1, ty na serio pytasz ?? A nie masz instrukcji obsługi ? Czasami az nie dowierzam że ktoś moze o tak banalne rzeczy pytać 8)
Przekręć reulator lusterek w stronę szyby przedniej. Tak włącza się funkcję podgrzewania.
Aha, szyby otwiera się poprzez naciśnięcie na przycisk, a kierunkowskazy włącza się poprzez naciśniecie do dołu, lub podniesienie lewej dzwigienki za kierownicą.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
coca-cola1, a sa sprawne lusterka?
Moze ktos kupil tanie zamienniki i lusterka maja juz tylko 1 funkcje? Mozna sie w nich przegladac?Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bigcoca-cola1, ty na serio pytasz ?? A nie masz instrukcji obsługi ? Czasami az nie dowierzam że ktoś moze o tak banalne rzeczy pytać 8)
Przekręć reulator lusterek w stronę szyby przedniej. Tak włącza się funkcję podgrzewania.
Aha, szyby otwiera się poprzez naciśnięcie na przycisk, a kierunkowskazy włącza się poprzez naciśniecie do dołu, lub podniesienie lewej dzwigienki za kierownicą.
[ Dodano: Nie 05 Lut, 12 12:19 ]
Zamieszczone przez octaviars1musi zapalic Ci sie zolta lampka na pokretle od lusterek
Komentarz
-
-
z google-a wzięte. http://www.google.pl/imgres?q=prze%C...t:429,r:2,s:25
przełącz w tą pozycję. może być z lekkim oporem, ale bez strachu-kręci się naokoło. potem pamiętaj żeby wyłączać. strasznie niepraktyczny ten włącznik, można nie wiedzieć jak i co.
U mnie się nie świeci też nic, a lusterka grzeją.Była Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
Komentarz